VIKTIG INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER

Fra 1. januar 2018 ble service avdelingen til Cillion AS en del av MYBW Office Management Service AS. Det vil si at dere får service, support, servicekontrakter og faktura fra MYBW Office Management Service AS fra nå av.

FACILITY SERVICES

Gulvtepper, forbruksmateriell og bemanning. Innredning, rengjøring, fruktkurver og planter. Vi er spesialister på hvert enkelt område, og tjenestene vi leverer er ubegrensede.

Vi flytter til nye lokaler!

Mandag 03.juli 2017 får vi ny besøksadresse, vår nye adresse er Karvesvingen 3, 0579 Oslo.

VISUELL KOMMUNIKASJON

Vi leverer toppmoderne videokonferanseløsninger til våre kunder. Dette gjelder også for digital signage, som gir deg rett budskap – til rett mottaker – til rett tid, og alt dette kommunisert på skjerm.

IT-TJENESTER

Vi selger ikke selvspillende pianoer, men våre IT-tjenester er ikke langt derfra. Fleksibelt, skalerbart og enkelt – slik som IT skal være.

DOKUMENTHÅNDTERING

Printer, multifunksjonsmaskiner, integrasjoner, digital arkivering og sikre utskrifter – vi hjelper deg med hele håndteringen fra analogt til digitalt. 

PRESSEMELDING

Office Management kjøper Cillion - Office Management fortsetter sin ekspansjon i Norden gjennom oppkjøpet av Cillion. Med dette øker Office Management sin tilstedeværelse i det norske markedet og styrker sin nordiske markedsposisjon ytterligere.

SE KUNDESUPPORT PÅ VÅR WEBSIDE

Logg deg inn og få oversikt over dine print- og MFP-maskiner fra Cillion, samt muligheten til å bestille service og support!
- Vi er her for å hjelpe deg!

KUNDECASE: Nordvik & Partner Eiendomsmegler

- Digital stoppeffekt ute, effektiv infoflyt inne

CILLION`S SERTIFISERINGER

Les om våre sertifiseringer her
- Vi har et sterkt fokus på miljø!

20 års jubiluem - vi digitaliserer hverdagen

Vi har 20 års jubileum og ønsker å invitere til en fremtidsrettet inspirasjonsdag!

 

90% av all verdens informasjon er produsert de siste 5 årene. Det kommer ikke til å gå tregere. Vi vil gjerne hjelpe til med å forenkle bruken av all denne informasjonen. Vi kaller det Flyt.

Vi har flere årsaker til å invitere til å ta en titt inn i fremtiden. Sammen med vår samarbeidspartner VirtualWorks presenterer vi et verktøy som svært mange bedriter etterspør i disse dager .Flere foredragsholdere skal vise hvordan dagen kan bli mer effektiv og digitalisert. Cillion har 20 års jubileum, og det hører med feiring, gode løsninger og gode tilbud til en slik anledning. Vårt demorom er kraftig opprustet og gir en god følelse av innovasjon.

Vi inviterer til en dag hvor du velger å komme til det som passer deg.

Program:
0800 – 0830 Frokost og kaffe
0830 – 0930 Digitalisering av kontoret, inkl. skanning direkte til IT systemer. Sikker print og print fra mobile enheter. Analyse av printmiljø og miljøaspektet ved print.
0930 – 1030 Ekstern foredragsholder - Tobias Bjørndal. Han har nylig landet etter sitt besøk i år 2030 Tema: Cloud, sikkerhet, hvem eier informasjonen, trender, BYOD/BYOI
1030 – 1130 Digital Signage/Infoskjermer. Ekstern foredragsholder med demonstrasjoner Markedsbudskap på skjermer. BI og visning av info fra IT systemer. Interaktivitet med touch muligheter
1130 20 års jubileumskake, champagne og lunsj
1230 Interaktive møterom. Ekstern foredragsholder med demonstrasjoner SMART Board, interaktive skjermer. Videokonferanse og Ipad-integrasjon.

Påmelding: post@cillion.no / 23 24 50 80. Ved påmelding – vennligst oppgi hvilke sesjoner du ønsker å delta på.
Når: Onsdag 20. november
Hvor: Cillion AS – Lørenveien 68, 2 etg.
Parkering: Mange parkeringsplasser. Alternativ ankomst: T-bane til Økern og buss 23/24

Nyheter

Velkommen Cillion AS

Logg på

Opprett som ny kunde