VIKTIG INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER

Fra 1. januar 2018 ble service avdelingen til Cillion AS en del av MYBW Office Management Service AS. Det vil si at dere får service, support, servicekontrakter og faktura fra MYBW Office Management Service AS fra nå av.

FACILITY SERVICES

Gulvtepper, forbruksmateriell og bemanning. Innredning, rengjøring, fruktkurver og planter. Vi er spesialister på hvert enkelt område, og tjenestene vi leverer er ubegrensede.

Vi flytter til nye lokaler!

Mandag 03.juli 2017 får vi ny besøksadresse, vår nye adresse er Karvesvingen 3, 0579 Oslo.

VISUELL KOMMUNIKASJON

Vi leverer toppmoderne videokonferanseløsninger til våre kunder. Dette gjelder også for digital signage, som gir deg rett budskap – til rett mottaker – til rett tid, og alt dette kommunisert på skjerm.

IT-TJENESTER

Vi selger ikke selvspillende pianoer, men våre IT-tjenester er ikke langt derfra. Fleksibelt, skalerbart og enkelt – slik som IT skal være.

DOKUMENTHÅNDTERING

Printer, multifunksjonsmaskiner, integrasjoner, digital arkivering og sikre utskrifter – vi hjelper deg med hele håndteringen fra analogt til digitalt. 

PRESSEMELDING

Office Management kjøper Cillion - Office Management fortsetter sin ekspansjon i Norden gjennom oppkjøpet av Cillion. Med dette øker Office Management sin tilstedeværelse i det norske markedet og styrker sin nordiske markedsposisjon ytterligere.

SE KUNDESUPPORT PÅ VÅR WEBSIDE

Logg deg inn og få oversikt over dine print- og MFP-maskiner fra Cillion, samt muligheten til å bestille service og support!
- Vi er her for å hjelpe deg!

KUNDECASE: Nordvik & Partner Eiendomsmegler

- Digital stoppeffekt ute, effektiv infoflyt inne

CILLION`S SERTIFISERINGER

Les om våre sertifiseringer her
- Vi har et sterkt fokus på miljø!

Effektiv dokumenthåndtering med DocuWare

Autorisert DocuWare partner

Vi tar informasjon- og dokumenthåndtering på alvor, og ønsker å finne de beste løsningene for kundene våre.

Elektronisk arkivering og dokumenthåndtering er noe vi kan tilby i samarbeid med
DocuWare. Vi kan hjelpe med å gjøre denne jobben litt enklere for deg. Alle typer dokumenter - uansett kilde - blir lagret i et dokumentbasseng, og ved hjelp av intelligent teknologi automatiseres prosessen fra hver arbeidsstasjon. Med noen få museklikk er informasjonen tilgjengelig når som helst og fra hvor som helst. Dokumenthåndtering med våre tjenester i samarbeid med DocuWare er en moderne teknologi som har hjulpet mange bedrifter å øke sin fortjeneste og redusere kostnader.

Ta kontakt så hjelper vi deg i gang til en enklere dokumenthverdag.

 

   

     

Nyheter

Velkommen Cillion AS

Logg på

Opprett som ny kunde