VIKTIG INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER

Fra 1. januar 2018 ble service avdelingen til Cillion AS en del av MYBW Office Management Service AS. Det vil si at dere får service, support, servicekontrakter og faktura fra MYBW Office Management Service AS fra nå av.

FACILITY SERVICES

Gulvtepper, forbruksmateriell og bemanning. Innredning, rengjøring, fruktkurver og planter. Vi er spesialister på hvert enkelt område, og tjenestene vi leverer er ubegrensede.

Vi flytter til nye lokaler!

Mandag 03.juli 2017 får vi ny besøksadresse, vår nye adresse er Karvesvingen 3, 0579 Oslo.

VISUELL KOMMUNIKASJON

Vi leverer toppmoderne videokonferanseløsninger til våre kunder. Dette gjelder også for digital signage, som gir deg rett budskap – til rett mottaker – til rett tid, og alt dette kommunisert på skjerm.

IT-TJENESTER

Vi selger ikke selvspillende pianoer, men våre IT-tjenester er ikke langt derfra. Fleksibelt, skalerbart og enkelt – slik som IT skal være.

DOKUMENTHÅNDTERING

Printer, multifunksjonsmaskiner, integrasjoner, digital arkivering og sikre utskrifter – vi hjelper deg med hele håndteringen fra analogt til digitalt. 

PRESSEMELDING

Office Management kjøper Cillion - Office Management fortsetter sin ekspansjon i Norden gjennom oppkjøpet av Cillion. Med dette øker Office Management sin tilstedeværelse i det norske markedet og styrker sin nordiske markedsposisjon ytterligere.

SE KUNDESUPPORT PÅ VÅR WEBSIDE

Logg deg inn og få oversikt over dine print- og MFP-maskiner fra Cillion, samt muligheten til å bestille service og support!
- Vi er her for å hjelpe deg!

KUNDECASE: Nordvik & Partner Eiendomsmegler

- Digital stoppeffekt ute, effektiv infoflyt inne

CILLION`S SERTIFISERINGER

Les om våre sertifiseringer her
- Vi har et sterkt fokus på miljø!

NY 4K ULTRA HD SKJERM

 

 

SE CILLIONS UTVALG AV SHARP SKJERMER HER!
INTERESSERT?
KONTAKT OSS:
+47 23 24 50 80
av@cillion.no

 

EN BILDEKVALITET UTOVER FANTASIEN

PN-H701 er en fremragende kommunikasjonsplattform. Denne 70-tommers-klassen 4K Ultra HD-skjermen kan skilte med en
størrelse og imponerende høyoppløselig bildekvalitet for å vise frem alle slags innhold, fra detaljerte tekster til vakkert strukturert
grafikk. Med sine enorme, sømløs skjerm og fire ganger så høy oppløsning på 1080p full-HD, leverer den detaljer, dybde og klarhet.
Svært god i alle innendørs arenaer, enten i en varehandel, kontor, konferanse, eller offentlig setting - dette er en skjerm som vil gi
en uforglemmelig innvirkning på et hvert publikum.

Med filmer og stillbilder som vises på opp til 4K Ultra HD, får du se fine strukturer og fine detaljer som ikke er synlige i full HD-oppløsning.
Det høye pikselantallet betyr at det er ingen grunn til å bekymre seg for dårlig kvalitet ved visning - selv på en så stor skjerm.

 

SE PRODUKTARK

 

   

 

OPPLEV DIGITAL SIGNAGE & AV

          

DIGITAL SIGNAGE

ANSIKTGJENKJENNING

INTERAKTIVE MØTEROM

GLASS OG HOLOGRAM

 

Nyheter

Velkommen Cillion AS

Logg på

Opprett som ny kunde