VIKTIG INFORMASJON TIL VÅRE KUNDER

Fra 1. januar 2018 ble service avdelingen til Cillion AS en del av MYBW Office Management Service AS. Det vil si at dere får service, support, servicekontrakter og faktura fra MYBW Office Management Service AS fra nå av.

FACILITY SERVICES

Gulvtepper, forbruksmateriell og bemanning. Innredning, rengjøring, fruktkurver og planter. Vi er spesialister på hvert enkelt område, og tjenestene vi leverer er ubegrensede.

Vi flytter til nye lokaler!

Mandag 03.juli 2017 får vi ny besøksadresse, vår nye adresse er Karvesvingen 3, 0579 Oslo.

VISUELL KOMMUNIKASJON

Vi leverer toppmoderne videokonferanseløsninger til våre kunder. Dette gjelder også for digital signage, som gir deg rett budskap – til rett mottaker – til rett tid, og alt dette kommunisert på skjerm.

IT-TJENESTER

Vi selger ikke selvspillende pianoer, men våre IT-tjenester er ikke langt derfra. Fleksibelt, skalerbart og enkelt – slik som IT skal være.

DOKUMENTHÅNDTERING

Printer, multifunksjonsmaskiner, integrasjoner, digital arkivering og sikre utskrifter – vi hjelper deg med hele håndteringen fra analogt til digitalt. 

PRESSEMELDING

Office Management kjøper Cillion - Office Management fortsetter sin ekspansjon i Norden gjennom oppkjøpet av Cillion. Med dette øker Office Management sin tilstedeværelse i det norske markedet og styrker sin nordiske markedsposisjon ytterligere.

SE KUNDESUPPORT PÅ VÅR WEBSIDE

Logg deg inn og få oversikt over dine print- og MFP-maskiner fra Cillion, samt muligheten til å bestille service og support!
- Vi er her for å hjelpe deg!

KUNDECASE: Nordvik & Partner Eiendomsmegler

- Digital stoppeffekt ute, effektiv infoflyt inne

CILLION`S SERTIFISERINGER

Les om våre sertifiseringer her
- Vi har et sterkt fokus på miljø!

PRESSEMELDING FRA CILLION AS

Cillion forsterker sin IT - kompetanse gjennom oppkjøp av Macro ITEtter et sterkt halvår med signering av store leveringskontrakter av Print/Multifunksjonsprodukter
med Oslo Kommune og Akershus Fylkeskommune vil Cillion inn i markedet for IT - Hosting og IT - Drift.


(Oslo, 24. august 2015) Det har vært viktig for Cillions spesialist-rolle som importør av Ricoh baserte Nashuatec MFP produkter å
vinne disse store kontrakter og videreføre den kompetanse og service-nivå som markedet forventer sier Adm.Dir. Tom Ekevall Larsen.
Videre ser vi en økning i forespørsler koblet direkte til IT - Driftsmiljøer og vil med oppkjøpet av Macro IT forsterke vårt tilbud til
kunder og samarbeidspartnere på en positiv måte.

Macro IT har lang erfaring innen drift, vedlikehold, support og installasjon av IT systemer for SMB markedet, med både
«On-Premises, Hosted og Cloud» løsninger. Selskapet er bygget opp rundt høy kompetanse, personlig service samt effektiv drift og passer
således inn i Cillion AS sin forretningsprofil.

Av flere mulig løsninger var Cillion det beste alternativet sier Atle Tollefsen fra Macro IT, nå som ny avdelingsleder for Cillion IT - Services.
Vi ser store synergimuligheter og gode løsninger for våre felles kundebaser avslutter han.

Etter oppkjøpet av Macro IT vil Cillion foruten å tilby komplette løsninger for utskrift og dokumenthåndtering kunne tilby komplett
IT - Driftsovervåking og levere IT - Tjenester for små-/mellom store selskaper i Norge.

For mer informasjon, kontakt:
Tom Ekevall Larsen, Adm.Dir. / Mobil: +47 940 05 970 / E-post: tom.ekevall@cillion.no

Om Cillion AS
Cillion representerer ledende produsenter og leverandører av programvare, utstyr og løsninger for informasjonsflyt og dokumenthåndtering.
Cillion fokus er å ligge i fremkant og ta en innovativ rolle ved å tilby nye løsninger tilpasset kundens behov for en smart hverdag.
Via partnerskap med Ricoh International representerer Cillion varemerkene Nashuatec og Rex-Rotary, og gjennom partnerskap med
Dataserver representerer vi teknologiplattformen Omnivex.

Cillion har hovedkontor i Oslo, har 30 ansatte og en årlig omsetning på ca 75 millioner kr. Cillion har direktesalgsavdelinger og produkt-
løsningsspesialister, og arbeider nært med et antall forhandlere i Norge. Les mer på www.cillion.no.


SE PRESSEMELDINGEN OG VÅR NYE BROSJYRE HER:

  CILLIONs BROSJYRE LES ARTIKKEL FRA COMPUTERWORLD

 

OPPLEV CILLION

PRINT & MFP LØSNINGER

DOKUMENTHÅNDTERING

DIGITAL SIGNAGE & AV

IT - HOSTING

Nyheter

Velkommen Cillion AS

Logg på

Opprett som ny kunde