Til toppen

Flytt virksomheten din til skyen!

 

Bedrifter i alle størrelser kan dra nytte av skymigrering. Ved å bruke skyens kraft, i en moderne infrastruktur, kan det gi fordeler for organisasjoner utover sikker tilkobling. Innovasjon kan frigjøre produktivitet og holde ansatte motivert​

Å bruke en digital tilnærming ved å bruke infrastruktur og skyløsninger er en anerkjent rute til suksess i utfordrende tider. Digital og Cloud-migrering kan låse opp muligheter for økt produktivitet og suksess. Som et resultat har det smidige C-Suite-engasjementet i alle digitale ting blitt veldig vanlig i mange bedrifter.


Cloud Consultancy og Profesjonelle tjenester

Vi lever i en verden med brede tilbud av optimale, lokale eller skybaserte infrastrukturløsninger som passer ulike forretningskrav.  Drivkraft er ofte å fjerner kostnader men også la andre ta seg av driftsspørsmål så din bedrift kan stå i hverdagens fokus.  Vi ser dette fra Print – Dokumentsiden hvor utviklingen også har tatt oss mot skybaserte produkter og tjenester – la oss presentere noen.

 

 

Ricoh Smart Integration - RSI

 

Nå som næringslivet har forvandlet arbeidsmåten, ser selskaper etter smarte teknologier for å støtte virtuell arbeid for sine ansatte. Utskrift, skanning og lagring av data i skyen har blitt viktig. 

Ricoh er det eneste selskapet som tilbyr sine egne smarte integrasjonspakker med intelligente multifunksjonelle serier. Nå er det mer enn noen gang sjansen din for å selge sammen RSI og IM C-enhetene. Med bare ett trykk på det smarte betjeningspanelet kan du skanne til og skrive ut fra skyen. Bedrifter er ikke lenger avhengige av servermaskinvare.