Til toppen

 

Vi hjelper deg med å finne de riktige løsningene, både for kontor og hjemmekontor.

 

En effektiv arbeidsplass utenfor kontoret består av ulike komponenter av hardware og software eller en kombinasjon av disse. Den mobile plattformen øker i betydning og popularitet, som flere studier viser. Den økende utnyttelse av nettbrett og smarttelefoner gir også nye muligheter. Og selv om utskrift ikke er den mest brukte appen på en mobil enhet, er mobil utskrift en nødvendighet som må støttes: På grunn av kostnader og nettverkstilgjengelighet er ikke mobilbrukere alltid online og trenger utskrift av innholdet.

 

 

 

TIPS FOR REMOTE WORKING

 

Sørg for at teamene dine har det grunnleggende på plass - ikke bare teknologien, men riktig arbeidsområde og utstyr for å arbeide eksternt på en sikker og effektiv måte.

 

Samarbeid og kommunikasjon er sentralt - prioritere programvare og verktøy som gjør at teamene dine kan kommunisere sømløst med hverandre og forbrukere og samarbeide om dokumenter og oppgaver som om de var på kontoret.

 

Formaliser sikkerheten - sørg for at du har de riktige systemene og prosessene for å beskytte bedriftens viktige informasjon - enten via ekstern IT-infrastruktur eller skyen. Utdanne og engasjere ansatte i sikkerhetsprosesser og praksis.

 

Forsterke eksternt arbeid med prosessautomatisering - dette vil øke produktiviteten og ansattes moral, og automatisere vanskelige og arbeidskrevende arbeidsflyter.

 

Utenfor syne, men ikke ute av tankene - trivsel for dine arbeidere bør være av høyeste prioritet. Hjelp dem med å skape et miljø som sikrer fjernarbeid ikke bare fordeler selskapet, men også den ansatte.