Til toppen

PRESSEMELDING MARS 2023

Cillion er ny distributør for Kyocera i Norge
 

Cillion AS har inngått et strategisk samarbeid med Kyocera Document Solution Nordic, med avtale om distribusjon av printere, multifunksjonsmaskiner og softwareløsninger forbundet med dokumenthåndtering. Samarbeidet vil bringe innovativ teknologi til norske bedrifter.

Kyocera er en global teknologileder med et bredt sortiment innenfor dokumenthåndtering, mens Cillion er en ledende norsk leverandør av dokumentløsninger for bedrifter. Kyocera satser nå i Norge med nyinnsatte salgssjef Petter Ruud-Gustavson.

Det er en glede for meg å introdusere Cillion som vår nye partner i Norge, sier Petter Ruud-Gustavson.

Cillion er en fokusert distributør av maskiner og softwareløsninger for print og dokument. Med sin lange erfaring blir Cillion for oss en forsterkning både som leverandør i Oslo-området, så vel som via sitt partnernettverk i hele Norge, fortsetter Ruud-Gustavson.

Cillion har valgt Kyoceras sortiment siden de ligger langt framme når det gjelder produksjon av moderne og sikre maskiner på printmarkedet. Kyocera utfører en rekke produkttester og har også veldokumentert feedback, noe som betyr rask support.

– Jeg er veldig glad for at vi nå kan informere om dette samarbeidet og bli en del av Kyoceras satsning, sier daglig leder i Cillion, Tom Ekevall.

Cillions styrke er å distribuere ferdig klargjorte maskiner direkte til kunde fra sitt lager i Oslo. De nye produktene og tjenestene vil være tilgjengelige på Cillions hjemmeside i løpet av kort tid.

– Med Kyoceras høyt utviklede materialer produseres svært pålitelige produkter både til de viktigste internasjonale industriene og til sluttbrukerne. Sammen vil vi kunne tilby norske bedrifter avanserte og effektive dokumentløsninger som vil forbedre deres arbeidsprosesser og bidra til økt produktivitet, avslutter Ekevall.

Pressekontakt:
Tom Ekevall
Country Manager

tom.ekevall@cillion.no                          Trykk her for å se Kyocera produkter!

+47 94 00 59 70

 

 

Om Cillion

Cillion AS tilbyr komplette løsninger innen dokument- og informasjonsflyt som effektiviser kundens virksomhet og gir økonomiske og miljømessige gevinster. Via vår posisjon som importør av produkter og løsninger, har vi gjennom mange år opparbeidet oss rutiner og kunnskap om hvordan dette best kan fungere i våre nærområder. Siden 2016 er Cillion en del av det nordiske konsernet Office Management.