Til toppen

Nashuatec IMC2010

Produktnummer: IMC2010
EDP: 419345
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Denne 20 siders A3 alt-i-ett-skriveren er utstyrt med ARDF/SPDF og kan skrive ut, kopiere og skanne i farger. Med denne smarte enheten kan du skrive ut på en smartere og raskere måte, og den er alltid oppdatert med de aller siste teknologiske oppdateringene og fremskrittene.

 

Gjør ting enkelt


Få større kontroll med tredje generasjon av vårt responsive 10,1-tommers smartbetjeningspanel. Det brukervennlige grensesnittet sikrer en sømløs opplevelse – like intuitivt som et nettbrett.

  • Tilpass skjermen og snarveiikonene for å optimalisere den daglige arbeidsflyten.
  • Koble sømløst til med skybaserte verktøy som SharePoint®, Google Drive™ og Dropbox™, for større smidighet og strømlinjet deling fra smartpanelet.

Etter hvert som arbeidsprosessene utvikler seg, er digitalisering, smidighet og teamarbeid avgjørende for at virksomheten skal holde seg konkurransedyktig. Ricohs administrerte utskrifts- og automasjonstjenester frigjør verdien av utskriftsinfrastrukturen med skreddersydde, administrerte løsninger som gir medarbeiderne mulighet til å høyne effektiviteten, redusere kostnadene, øke sikkerheten og fremme bærekraft. Vår markedsledende IM C-serie er innovativt utformet. Enhetene er sømløst integrert med skybaserte tjenester og tilbyr utskrift, skanning og prosessautomasjon av høy kvalitet.

 

Manualer: Klikk her for manualer og dokumentasjon

Drivere: Klikk her for nedlasting av drivere

 

 

Printerattributter
Farge eller Sort/Hvitt Farge
Etterbehandling Tilgjengelig
Papirstørrelse A3
PPM 10-29
Produsent Ricoh/Nashuatec
Single Pass/Duplex Scanner Nei