Til toppen

Nashuatec IMC2510

Produktnummer: IMC2510
EDP: 419355
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Denne A3 alt-i-ett-fargeskriveren har en hastighet på 25 sider i minuttet og er klar til å bli det nye navet for alle dokumenthåndteringsprosessene dine. Den perfekte allrounderen for din bedrift.

Teknologi for å skape suksess


Gi medarbeiderne de nyeste verktøyene og de nye funksjonene som skal til for å lykkes. RICOH Always Current Technology leverer skalerbar teknologi som gjør det mulig å oppgradere enheten direkte til produktivitetsfremmende applikasjoner og skybaserte tilleggstjenester for å sikre virksomheten din i fremtiden.

 

Etter hvert som arbeidsprosessene utvikler seg, er digitalisering, smidighet og teamarbeid avgjørende for at virksomheten skal holde seg konkurransedyktig. Ricohs administrerte utskrifts- og automasjonstjenester frigjør verdien av utskriftsinfrastrukturen med skreddersydde, administrerte løsninger som gir medarbeiderne mulighet til å høyne effektiviteten, redusere kostnadene, øke sikkerheten og fremme bærekraft. Vår markedsledende IM C-serie er innovativt utformet. Enhetene er sømløst integrert med skybaserte tjenester og tilbyr utskrift, skanning og prosessautomasjon av høy kvalitet.

 

Manualer: Klikk her for manualer og dokumentasjon

Drivere: Klikk her for nedlasting av drivere

Printerattributter
Farge eller Sort/Hvitt Farge
Etterbehandling Tilgjengelig
Papirstørrelse A3
PPM 10-29
Produsent Ricoh/Nashuatec
Single Pass/Duplex Scanner Nei