Til toppen

Nashuatec IMC3010

Produktnummer: IMC3010
EDP: 419308
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

IM C3010(A) er en kraftig alt-i-ett-skriver utviklet for den moderne arbeidsplassen. Med høy utskriftshastighet, utskriftskvalitet og allsidige funksjoner er denne enheten ideell for bedrifter som ønsker å forbedre sine dokumenthåndteringsprosesser.

 

Hold deg oppdatert, automatisk


Gi ansatte tilgang til de nyeste innovasjonene ved hjelp av RICOH Always Current Technology. Våre firmware-oppgraderinger leveres direkte til enheten, noe som sikrer optimal effektivitet og sikkerhet. Med muligheten til å legge til nye apper uten behov for ny maskinvare, kan du utvide funksjonene på enheten og skape en ekte digital arbeidsplass.

RICOH Always Current Technology gir skalerbar teknologi som kan optimalisere arbeidsflyten, slik at du er forberedt på hva fremtiden bringer.

Etter hvert som arbeidsprosessene utvikler seg, er digitalisering, smidighet og teamarbeid avgjørende for at virksomheten skal holde seg konkurransedyktig. Ricohs administrerte utskrifts- og automasjonstjenester frigjør verdien av utskriftsinfrastrukturen med skreddersydde, administrerte løsninger som gir medarbeiderne mulighet til å høyne effektiviteten, redusere kostnadene, øke sikkerheten og fremme bærekraft. Vår markedsledende IM C-serie er innovativt utformet. Enhetene er sømløst integrert med skybaserte tjenester og tilbyr utskrift, skanning og prosessautomasjon av høy kvalitet.

 

Manualer: Klikk her for manualer og dokumentasjon

Drivere: Klikk her for nedlasting av drivere

Printerattributter
Farge eller Sort/Hvitt Farge
Etterbehandling Tilgjengelig
Papirstørrelse A3
PPM 30-49
Produsent Ricoh/Nashuatec
Single Pass/Duplex Scanner Nei