Til toppen

Nashuatec IMC4510

Produktnummer: IMC4510
EDP: 419326
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

IM C4510(A) er en alt-i-ett-skriver med en utskriftshastighet på 45 sider per minutt, ideell for bruksområder som krever kvalitet, produktivitet og pålitelighet. Den skanner dobbeltsidige originaler i én enkelt omgang og produserer raskt høyoppløselige farge og svart-hvitt utskrifter.

 

Forbedre arbeidsflyten med avanserte skannefunksjoner


IM C4510(A) har en dokumentmater for 220 ark som gjør det enkelt å digitalisere dokumenter ved å skanne to sider av et dokument i én omgang, med opptil 300 bilder i minuttet. Selv mindre dokumenter som visittkort kan enkelt skannes.

Med avansert skanne-til-funksjonalitet og direkte skanning til skytjenester er det enkelt å dele informasjon mellom de ansatte.

Etter hvert som arbeidsprosessene utvikler seg, er digitalisering, smidighet og teamarbeid avgjørende for at virksomheten skal holde seg konkurransedyktig. Ricohs administrerte utskrifts- og automasjonstjenester frigjør verdien av utskriftsinfrastrukturen med skreddersydde, administrerte løsninger som gir medarbeiderne mulighet til å høyne effektiviteten, redusere kostnadene, øke sikkerheten og fremme bærekraft. Vår markedsledende IM C-serie er innovativt utformet. Enhetene er sømløst integrert med skybaserte tjenester og tilbyr utskrift, skanning og prosessautomasjon av høy kvalitet.

 

Manualer: Klikk her for manualer og dokumentasjon

Drivere: Klikk her for nedlasting av drivere

Printerattributter
Farge eller Sort/Hvitt Farge
Etterbehandling Tilgjengelig
Papirstørrelse A3
Single Pass/Duplex Scanner Nei
PPM 30-49
Produsent Ricoh/Nashuatec