Til toppen

Nashuatec IMC5510A

Produktnummer: IMC5510A
EDP: 419330
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Denne effektive multifunksjonsmaskinen med en utskriftshastighet på 55 sider per minutt er rustet til å takle alle utfordringer. Den leverer profesjonelle dokumentsett i høy kvalitet og med en imponerende hastighet, samtidig som den støtter en optimalisert digital infrastruktur med avansert teknologi og robuste sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva du skal gjøre, er denne allsidige multifunksjonsenheten i stand til å takle utfordringen.

 

Forenkle digitalt samarbeid


Utstyr arbeidsstyrken din med sofistikerte verktøy og teknologier for mobilitet som hjelper medarbeiderne med å utføre oppgavene nøyaktig og effektivt. Med våre smarte enheter kan de ansatte utføre et bredt spekter av oppgaver direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.

De kan enkelt skanne, skrive ut, digitalisere og dele dokumenter. I tillegg integreres systemet vårt sømløst med populære skytjenester som er i bruk i dag.

Etter hvert som arbeidsprosessene utvikler seg, er digitalisering, smidighet og teamarbeid avgjørende for at virksomheten skal holde seg konkurransedyktig. Ricohs administrerte utskrifts- og automasjonstjenester frigjør verdien av utskriftsinfrastrukturen med skreddersydde, administrerte løsninger som gir medarbeiderne mulighet til å høyne effektiviteten, redusere kostnadene, øke sikkerheten og fremme bærekraft. Vår markedsledende IM C-serie er innovativt utformet. Enhetene er sømløst integrert med skybaserte tjenester og tilbyr utskrift, skanning og prosessautomasjon av høy kvalitet.

 

Manualer: Klikk her for manualer og dokumentasjon

Drivere: Klikk her for nedlasting av drivere

Printerattributter
Farge eller Sort/Hvitt Farge
Etterbehandling Tilgjengelig
Papirstørrelse A3
Single Pass/Duplex Scanner Ja
PPM 30-49
Produsent Ricoh/Nashuatec