Til toppen

Nashuatec IMC6010

Produktnummer: IMC6010
EDP: 419337
Lagerbeholdning:

inkl. mva.

Den nye IM C6010 alt-i-ett-fargeskriveren er utviklet for å gi mobilitet, produktivitet og sikkerhet, enten de ansatte er på kontoret eller jobber eksternt. Den leveres med høy hastighet på utskriftene, avanserte etterbehandlingsalternativer, automatiske oppgraderinger, skyintegrasjon og et brukervennlig nettbrettlignende kontrollpanel.

 

Oppfyll bedriftens behov — nå og i fremtiden


Alt-i-ett-skriveren IM C6010 leveres som standard med RICOH Always Current Technology-plattformen - et must for organisasjoner med høyt tempo som krever nye og relevante oppgaver. Våre smarte enheter gjør det mulig for bedriften å skalere opp raskt og innlemme nye apper og oppgraderinger sømløst. Det betyr at IM C6010 følger med når virksomheten vokser, og gir deg den fleksibiliteten du trenger for å holde deg i forkant av konkurrentene.

Etter hvert som arbeidsprosessene utvikler seg, er digitalisering, smidighet og teamarbeid avgjørende for at virksomheten skal holde seg konkurransedyktig. Ricohs administrerte utskrifts- og automasjonstjenester frigjør verdien av utskriftsinfrastrukturen med skreddersydde, administrerte løsninger som gir medarbeiderne mulighet til å høyne effektiviteten, redusere kostnadene, øke sikkerheten og fremme bærekraft. Vår markedsledende IM C-serie er innovativt utformet. Enhetene er sømløst integrert med skybaserte tjenester og tilbyr utskrift, skanning og prosessautomasjon av høy kvalitet.

 

Manualer: Klikk her for manualer og dokumentasjon

Drivere: Klikk her for nedlasting av drivere

Printerattributter
Farge eller Sort/Hvitt Farge
Etterbehandling Tilgjengelig
Papirstørrelse A3
Single Pass/Duplex Scanner Ja
PPM 50-80
Produsent Ricoh/Nashuatec